Ironman Spel
Descripcion: Den berömda Tony Stark har en skada i bröstet under en kidnappning i som sin kidnappare försöka tvinga honom att bygga ett massförstörelsevapen. Han skapar i stället en stark rustning för att rädda sitt eget liv och undgå fångenskap. Använder sedan rustning för att skydda världen som Iron Man, i detta spel du har för att kunna hitta alla bokstäver i alfabetet som är dolda i bilden av Iron Man berömde hjälten i vår tid få det på kortast möjliga tid, akta dig för fiender.
Målet med spelet är att dina marker i stället för tvärtom, att undvika vänster hemlösa, även känd som blóts flikar. Om du vill frigöra dina marker på bordet, för svart, bör komma delar tillbaka till höger nedre kvadrant (delar flyttas till vänster högst upp och fortsätter från vänster till höger längst ned). I en grafisk framställning är den nedre halvan av styrelsen vanligtvis egen styrelse. De inre kvadranter är de som ligger på höger sida, delarna börja släppa när alla våra delar vår höger nedre kvadrant. Försök att vinna din motståndare och vara en förkämpe för denna kamp, venga animera och spela!
I spel mot troll spartanerna måste göra dina drag framåt så gott du kan, eftersom en felaktigt drag kan hamna i total nederlag för spartanerna. Avanza så att dina rörelser inte låta dem troll möjlighet att gå vidare och måste backa. Otroligt estragegia dessa spel kommer att få dig festa och använder din mentala snabbhet att bli mästare. Som spartanerna använde sin intelligens och alla dess strategier bekämpa att besegra sina fiender, även du måste göra i detta spel!
Detta spel får två nya spelbara karaktärer, Shadow the Hedgehog och Rouge Bat, som har befästs som viktigt tecken i saga, efter hans utseende i detta spel och efterföljande omgångar av saga. Ett mycket märkligt faktum av spelet är att det är ett av de få Sonic spel som inkluderar läkare Eggman som spelbar karaktär, du måste få det hopp för alla-plattformen utan fallande ansamlas alla punkterna som möjligt att avancera så långt som möjligt, subira riskerar allt nivå.
Om du gillar risker, åtgärder och strider, kamp och andra, har du hittat perfekta spelet att tillbringa en tid nästan att leva dessa äventyr av åtgärden. Vi är i en väldigt frodig skog och fiender placeras alla kategoriskt väl dolda bland träd och växter, ditt uppdrag är att gå encontrandolos, förutom att eliminera dem, och i sin tur framryckande genom skogen utan att varken sett eller skadade av dem, har en tid att gå igenom hela skogen, om det inte går av fienden blir hjälten i detta äventyr, eftersom om du kan få du avancerade i spelet och varje gång är roligare!
Nya uppdrag väntar på dig i det här spelet av zombies. Njut ett spel där du måste försvara tornen zombies från fiendens attacker. Du har flera uppdrag att utföra och du kan sätta dina krypskyttar och tävlingsskyttar på rätt ställen så att fiender inte invadera. Du har också bazooka och lasrar som vapen för att försvara sig själv. Gör inte amedrantes och attacker fiender och odöda fiender.
Spela med din vän Ben 10 i detta spännande spel på fotboll, måste du justera riktningen, styrka och vinkel, och använder all skicklighet karaktär att göra en massa mål! Du kan öva så många gånger du vill eftersom spelet är gratis, får du förbättra din teknik på varje planen!
Resa genom Lost World att upptäcka en ny anledning för att samla valuta! Musen = flytta, sikta och skjuta. Skjut gå valutor till andra valutor för att skapa rader med 3 eller fler av samma färg för att eliminera dem. Tar bort det antal mynt som visas för att slutföra en nivå. Om mynten kommer att linje botten av skärmen, slutar spelet.
Vår Scooby Doo slår igen med en av sina upptåg. Missa aldrig ett ögonblick av Scooby Doo spel gratis och börja spela för att ha en bra tid. Denna gång vår fyrbenta vän har några uppdrag att slutföra och du är den perfekta kandidaten för att hjälpa. Du måste hitta alla föremål gömda där för varje steg och när du ger musen. Ha kul med vår vän Scooby Doo och njuta av hennes företag
Fantastisk vi har en Mario Dockor spel, i det här spelet Mario Bros lite syftar till att lansera marionetter i mario marionetter i samma färg och ansluta fyra matcher i rad att vinna många poäng för att spela du måste använda musen för att klicka på dockorna mario i bakgrunden eftersom de löper genom spelet, det är mycket roligt eftersom du har för att kunna flytta de dockor som du ensam, och du kommer se att grace säkerställer du att du berätta för dina vänner som har kul precis som ni.
Gotham City är ständigt förföljer fiender som vill ta den och förstöra alla människor i den. Tur att du är här för att hjälpa dig att uppnå att Batman inte händer. Tillsammans måste du förstöra mördarrobotar, under befäl av Jocker, vars enda syfte är att förstöra staden och göra allt mörkt och livlöst. Låt inte detta hända. Batman och du är den perfekta matchen för att förhindra en katastrof tar besittning av dig och staden.
s