Ironman Spel
Descripcion: Den berömda Tony Stark har en skada i bröstet under en kidnappning i som sin kidnappare försöka tvinga honom att bygga ett massförstörelsevapen. Han skapar i stället en stark rustning för att rädda sitt eget liv och undgå fångenskap. Använder sedan rustning för att skydda världen som Iron Man, i detta spel du har för att kunna hitta alla bokstäver i alfabetet som är dolda i bilden av Iron Man berömde hjälten i vår tid få det på kortast möjliga tid, akta dig för fiender.
Spännande bilspel spel perfekt för de mer äventyrliga. Delta i en 5K banor. Skapa din bil och starta loppet. Under turen kommer du att synas olika objekt som du kan använda för att spara tid. Bil Spel full av överraskningar och de är gratis!
Slottet är en kitty katt som älskar världen av äventyr och action. Idag reser till Miami, där han måste uppfylla ett stort uppdrag super viktigt att få dem att stiga upp. Njut ett nytt äventyr i sällskap med en av de modigaste katt någonsin. Få det bästa resultatet på kortast möjliga tid.
En annan av våra stora hjältar Megaman, underhållande åtgärd spelet där du kommer att känna som huvudperson. Megaman Zero Alpha efter utgången av världen, jorden har tjänat till uppkomsten av nya arter, en bra och andra onda människor är nu i utrotningshotade och måste skydda dem så kan du i spelet ger du några riktlinjer får du uppdraget så viktigt att du har vid Megaman, men titta noga som inte bort honom redan som kunde ångra för hela mänskligheten.
Zombies är det värsta som kan hända i ett spel och den här gången zombies kommer fram att hävda krig och ange ditt hus för att förstöra allt. Men du odöda inte får rädd och dina trädgårdsväxter hjälper dig avsluta dem. Inte visar zombies De är rädda och komma undan med dem att glömma att gå för din nästa hem på tillfällen. Njut av äventyr och action med de odöda i detta spel som är hett! Missa inte det!
Gotham City är ständigt förföljer fiender som vill ta den och förstöra alla människor i den. Tur att du är här för att hjälpa dig att uppnå att Batman inte händer. Tillsammans måste du förstöra mördarrobotar, under befäl av Jocker, vars enda syfte är att förstöra staden och göra allt mörkt och livlöst. Låt inte detta hända. Batman och du är den perfekta matchen för att förhindra en katastrof tar besittning av dig och staden.
En robot jävla mördare attackerar fredliga förorter Parksville är det vår skyldighet att stoppa det, gå för denna svåra uppdrag där du måste hjälpa Ben att nå sitt mål, nämligen att dessa onda robotar inte kan komma undan med det, tur detta uppdrag!
Fantastisk action game som vi finner en fruktansvärd Dragon Runner du måste försöka att bläddra sökvägen för att undkomma den fruktansvärda dragon också tillåter inte några hinder gör du stopp, alla esquivalos och slutar en gång för alla fiender när du börja spela du kan flytta med markörer, du bör få läggas till flesta punkter möjligt att gå framåt på skärmar och om du kan nå fram till slutet av spelet du har några liv inte avfall dem, som behöver dem, animera riktigt roligt!
Med denna fängslande spel som du har att få över fiendens linjer att uppnå radar inte trupper upptäckte du, du har mycket utrustning för att kunna försvara dig själv men det är värt mer som inte når som, vård fienden väntar på att passera genom din synvinkel och eventuellt försöka attackera du skoningslöst, få till andra sidan att leverera godset som du bärDet är ett spel som du måste vara mycket försiktig så att du inte döda.
För att göra äventyr i detta spel som är mer spännande, vi förena två super Mario Bros och Sonic heroes, de måste få hoppa av plattformar och försök att påskynda det snabbt som möjligt, utan att glömma att samla alla mynt som möjligt, fånga alla svampar som går över till att kunna lägga till fler liv från början av spelet är väldigt underhållande men du måste vara mycket alert eftersom Mario gillar verkligen är bäst och Han vill vinna till varje pris till Sonic och så säker som gör alla trapdoor, att stoppa ondskan framför sina fans.
Ett spel där lastbilarna kommer att köra detta mål genom snö lastbil och passera varje nivå du uppnå närmar sig slutet av kursen innan tiden rinner ut. Tror du att du kan göra det? Prova och se upp för hinder. Använd piltangenterna för att köra och utrymme för att tuta.
s