Ironman Spel
Descripcion: Den berömda Tony Stark har en skada i bröstet under en kidnappning i som sin kidnappare försöka tvinga honom att bygga ett massförstörelsevapen. Han skapar i stället en stark rustning för att rädda sitt eget liv och undgå fångenskap. Använder sedan rustning för att skydda världen som Iron Man, i detta spel du har för att kunna hitta alla bokstäver i alfabetet som är dolda i bilden av Iron Man berömde hjälten i vår tid få det på kortast möjliga tid, akta dig för fiender.
Få de bästa manövrar och gör flips med krig plan i luften. Bara du kan ha möjlighet att göra det bästa knep för att lämna er alla med munnen öppen. har lite tid att göra det och få det bästa interpunktion
Vår vän Ben 10 är ett barn av endast 10 år som har en super kraftfull armband, Omnitrix som du kan omvandla till olika monster med olika förmågor som gör att du förstör oräkneliga utlänningar och fiender. Idag behöver du därför Ben 10 har en ny roll att spela och kämpa med hundratals fiender som vill göra saker och ting svårare och förstör planeten vi bor på. Låt inte detta hända och hjälpa Ben 10 i sina förvandlingar, så att du kan kämpa alla fiender och avsluta det onda en gång för alla.
I det här spelet kommer du att ha en bra tid med alla tecken i äventyr Ben 10, kan vår vän på tio år blivit en mängd monster att förstöra utlänningar och andra fiender. Idag kan vi ge en rolig säker, bara att kunna gå bollar av samma färg för att få dem att försvinna på detta sätt panelen och tjäna stora poäng. Men du samlar snabbt och du kan förlora spelet. Umgås med Ben 10 i detta online äventyr där bara den snabbaste och mest skickliga övervinna utmaningen.
Vem kan parkera din bil bättre, män eller kvinnor?, Nu är det dags att visa vem som är bäst. En rolig park, och du kan flytta med musen för att stänga av motorn och du kan göra det genom att trycka på Z. Lycka till i detta spel!
Slottet är en kitty katt som älskar världen av äventyr och action. Idag reser till Miami, där han måste uppfylla ett stort uppdrag super viktigt att få dem att stiga upp. Njut ett nytt äventyr i sällskap med en av de modigaste katt någonsin. Få det bästa resultatet på kortast möjliga tid.
Precis som i filmen Knight Bus måste du samla magiker som är strandsatta på olika platser. Men den här gången har du möjlighet att hitta onmibus spel, roliga och full av överraskningar där huvudpersonen är vår favorit trollkarlen Harry Potter.
Detta spel vi älskar att du börjar med en enkel bil som du vinner lopp och på så sätt förbättra din bil också. Du har olika spår som du älskar så gå hit gaspedalen och inte låta någon på.
Transportera Allspark till Optimus Prime. Var försiktig, kommer Decepticons stanna vid något för att förhindra deras framgång. Samla att samla poäng och reparera skador längs dess väg. Undvik hinder och dina poäng kommer att minskas. Du måste överleva hela handen nivå till nästa Autobot Allspark nätet. Använd mellanslagstangenten för att hoppa över hinder. Använd B-knappen för att avfyra vapnet när du kör. Knock sköldar för tillfälligt oövervinnerlig. Tjäna 250 poäng för varje flygande Decepticons. Kom ihåg att om du bara mycket skadad Autobot spelet kommer att vara över.
Nya spel med dinosaurier, gillar dig så mycket. Du är mamma till en pterodactyl och en stark vind har orsakat dina ägg falla dinosaurie. Nu måste du hitta dem och hämta dem flyga. Skynda innan något dåligt händer dem. Du kan flyga med piltangenterna på tangentbordet. Du måste hitta alla äggen och ta dem till boet innan tiden tar slut. När du tar ett ägg, kan du skydda den genom att trycka på mellanslagstangenten, men varje gång du gör det kommer att kosta dig ett liv. Bevisa att du är en bra mamma dinosaurie och du kan få tillbaka dina framtida barn att vara säker i ditt bo.
Gotham City är ständigt förföljer fiender som vill ta den och förstöra alla människor i den. Tur att du är här för att hjälpa dig att uppnå att Batman inte händer. Tillsammans måste du förstöra mördarrobotar, under befäl av Jocker, vars enda syfte är att förstöra staden och göra allt mörkt och livlöst. Låt inte detta hända. Batman och du är den perfekta matchen för att förhindra en katastrof tar besittning av dig och staden.
s