Ironman Spel
Descripcion: Den berömda Tony Stark har en skada i bröstet under en kidnappning i som sin kidnappare försöka tvinga honom att bygga ett massförstörelsevapen. Han skapar i stället en stark rustning för att rädda sitt eget liv och undgå fångenskap. Använder sedan rustning för att skydda världen som Iron Man, i detta spel du har för att kunna hitta alla bokstäver i alfabetet som är dolda i bilden av Iron Man berömde hjälten i vår tid få det på kortast möjliga tid, akta dig för fiender.
Fantastisk action game som vi finner en fruktansvärd Dragon Runner du måste försöka att bläddra sökvägen för att undkomma den fruktansvärda dragon också tillåter inte några hinder gör du stopp, alla esquivalos och slutar en gång för alla fiender när du börja spela du kan flytta med markörer, du bör få läggas till flesta punkter möjligt att gå framåt på skärmar och om du kan nå fram till slutet av spelet du har några liv inte avfall dem, som behöver dem, animera riktigt roligt!
Vår vän Ben 10, en 10 år gammal pojke med extraordinära befogenheter tack vare hans Omnitrix tillbaka med ett nytt äventyr där du kommer att delta! Men idag är vi förvånade med en något annorlunda spel, Ben 10 har blivit en häxa med en kvast som tar dig till de onda fiender att döda dem. Det är Halloween och hemsökta inget bättre än att gå i detta spel. Du går med i äventyret Ben 10 på Halloween?
Bakugan och den nya historien, vi finner en ny historia har skapats och fortsätter den fantastiska känslan, Dan och hans kolleger har vuxit och bakugans är mycket starkare än tidigare, artikelserien kämpar med sina fiender i nya äventyr i det här spelet än din du kan spendera några sensationella ögonblick redan som du kan med de nya befogenheterna Bakugans gör de bästa slagsmål har att vinna alla matcher som du gör för att samla alla punkter möjligt, riktigt roligt och slagsmål mer fantastiskt att du upptäcker, vill inte sluta spela, prova inte låta det passera.
Om du gillar risker, åtgärder och strider, kamp och andra, har du hittat perfekta spelet att tillbringa en tid nästan att leva dessa äventyr av åtgärden. Vi är i en väldigt frodig skog och fiender placeras alla kategoriskt väl dolda bland träd och växter, ditt uppdrag är att gå encontrandolos, förutom att eliminera dem, och i sin tur framryckande genom skogen utan att varken sett eller skadade av dem, har en tid att gå igenom hela skogen, om det inte går av fienden blir hjälten i detta äventyr, eftersom om du kan få du avancerade i spelet och varje gång är roligare!
Vi har en fängslande spel om du som djur i detta tillfälle går från fåglar och särskilt av höns, vi befinner oss i en chicken coop och spelet höns lay ägg utan din du måste kunna med varukorgen att samla dem alla, men ingen vård som du kan falla till marken eller rast, sedan bort du liv när du kommer till de tjugo fångats iras Summeringstyp bor och samla poäng, hur som helst i händelse av att du förlorar alla liv och alla ägg från faller du, da kan bara spela alla gånger som du vill säkerställa att du får vara en mästare eller mästare plocka upp ägg, ser du det spelet mer underhållande.
För att göra äventyr i detta spel som är mer spännande, vi förena två super Mario Bros och Sonic heroes, de måste få hoppa av plattformar och försök att påskynda det snabbt som möjligt, utan att glömma att samla alla mynt som möjligt, fånga alla svampar som går över till att kunna lägga till fler liv från början av spelet är väldigt underhållande men du måste vara mycket alert eftersom Mario gillar verkligen är bäst och Han vill vinna till varje pris till Sonic och så säker som gör alla trapdoor, att stoppa ondskan framför sina fans.
Ett spel där lastbilarna kommer att köra detta mål genom snö lastbil och passera varje nivå du uppnå närmar sig slutet av kursen innan tiden rinner ut. Tror du att du kan göra det? Prova och se upp för hinder. Använd piltangenterna för att köra och utrymme för att tuta.
Om du gillar flygplan, här kan du hitta en stor underhållning och för ett tag känner du som den bästa piloten i världen. Fienden flygplan närmar sig din kontrolltorn att förstöra det du kommer att behöva använda din skottsäkra kanon att förstöra fiender och undvika att de uppnå sitt syfte, noggrann Låt inte deras skott att nå dig eller du kommer att förstöra och du måste vara ett mycket starkt motstånd som högkvarter beror på att passera genom de onda fienderna, animera verkligen så underhållande!
Slottet är en kitty katt som älskar världen av äventyr och action. Idag reser till Miami, där han måste uppfylla ett stort uppdrag super viktigt att få dem att stiga upp. Njut ett nytt äventyr i sällskap med en av de modigaste katt någonsin. Få det bästa resultatet på kortast möjliga tid.
Fantastisk vi har en Mario Dockor spel, i det här spelet Mario Bros lite syftar till att lansera marionetter i mario marionetter i samma färg och ansluta fyra matcher i rad att vinna många poäng för att spela du måste använda musen för att klicka på dockorna mario i bakgrunden eftersom de löper genom spelet, det är mycket roligt eftersom du har för att kunna flytta de dockor som du ensam, och du kommer se att grace säkerställer du att du berätta för dina vänner som har kul precis som ni.
s