Ironman Spel
Descripcion: Den berömda Tony Stark har en skada i bröstet under en kidnappning i som sin kidnappare försöka tvinga honom att bygga ett massförstörelsevapen. Han skapar i stället en stark rustning för att rädda sitt eget liv och undgå fångenskap. Använder sedan rustning för att skydda världen som Iron Man, i detta spel du har för att kunna hitta alla bokstäver i alfabetet som är dolda i bilden av Iron Man berömde hjälten i vår tid få det på kortast möjliga tid, akta dig för fiender.
Ursprunget till Spiderman är mycket nyfiken och jag vet inte allt: karaktär, är Peter biten av en radioaktiv spindel på en vetenskap utställning och förvärvar smidighet och proportionerlig styrka en arachnid till. Tillsammans med sin super, får du möjlighet att klättra väggar och tak. Inledningsvis sökningen att dra nytta av sina nya kunskaper, sätter Peter på en kostym och som "Spider-Man", blir en nyhet tv-stjärna. Men glatt ignorerar chansen att stoppa en flyende tjuv och ironiskt nog är det samma tjuv som dödade hans farbror Ben. Spider-Man hittar och lämnar tjuven, och får veta att "med stor makt kommer stort ansvar". Nyfiken sanning? Hjälp vår vän i detta äventyr för att rädda den vackra Mary Jane från händerna på fienden!
Vi gick vilse i Lyoco koden och vi behöver din hjälp. Du styr utseendet för att hitta karaktärerna i Code Lyoko. Hittar Yumi och andra i det här spelet där det viktiga är inte hastigheten utan studien väl territoriet att verkligen veta var de är dolda. Använd musen för att spela och ha kul med äventyr Lyoco koden.
Resa genom Lost World att upptäcka en ny anledning för att samla valuta! Musen = flytta, sikta och skjuta. Skjut gå valutor till andra valutor för att skapa rader med 3 eller fler av samma färg för att eliminera dem. Tar bort det antal mynt som visas för att slutföra en nivå. Om mynten kommer att linje botten av skärmen, slutar spelet.
Träna Samurai och förbereda den för krig. Öka din hoppa och snabbhet för att få invenciblilidad så nödvändiga i dessa stora krig spel och strategi, gör förtrollade med denna serie av krig spel där du blir en modig soldat och viktiga, gratis onlinespel för hela familjen !
Vi nu in med sensationella spelet av vår bästa vän rörmokaren Mario med som tillbringar otroligt att kort inte vill spela, du måste få att Mario undviker alla bubblor som kommit ut att du vill ta bort och din enda tu, har nyckeln så att detta inte sker, om bubblor, du kan överföra du får samla poäng och liviras framåt i spelet och verkligen resten av skärmar du har, vår hjälte Mario rörmokaren gör en överlevare av spelet, är bubblorna också mycket onda försöker på alla gånger avslut med Mario Bros.
Nytt krig actionspel där du måste bevisa din skicklighet med vapen och skytte framför allt. Denna gång ditt uppdrag är att hantera väl dina fyra torn som är fulla av din militära order och korrigera dem så att fiender inte kommer upp till dig och inte förstöra din bas. Sikta väl och göras med 30 vågor av fiender som kommer över huvud taget. Din träning så länge nu sätta hundra procent bevis på detta actionäventyr mot fienden.
Dålig bugs mikrober har flera olika storlekar och former. Om ett virus hade storleken på en tennisboll, en bakterie skulle vara storleken på halv-court tennis och en eukaryota celler skulle vara som en hel fotbollsarena, väl överväga ett förtydligande att det är ett virus, nu i det här spelet har vi ett fruktansvärt krig mot mikrober, du måste kunna på kortast möjliga tiddöda alla eventuella virus med de vapen som du har i detta Roliga spel, kommer du att få hela skärmen, du inte dude, men slutar med dem så snart som möjligt.
Ben 10 spel men den här gången fienderna är utlänningar, men inte zombies. Zombies blir hårdare och kraftfull och du måste avsluta dem ta de bästa vapnen av Ben 10 och använda dem så gott du vet. Njut av spel Ben 10 och zombies som är så på modet. Ben 10 inte för striderna och den här gången kommer det inte att bli lätt.
Du gillar magiska spel och Lego och Harry Potter, du gissade rätt fullt ut, nu kan du spela med vad du gillar bäst utan att glömma att gå labyrinten och samla alla saker som behövs för att nå ditt mål i detta spel full av överraskningar, lycka till i detta uppdrag!
Code-Lyoco tecken kämpar för att bevara freden i deras stad och nu behöver din hjälp. Hjälp Yumi att bekämpa alla de monster fiender. Använd piltangenterna på tangentbordet för att flytta, tryck Z för att sparka och X-tangenten för att kasta skarpa fans. Var inte rädd för att du är kapabel att detta och mycket mer allt du behöver är lite självförtroende och tror att du kan förstöra fiender som sådd rädsla i din stad.
s