Ironman Spel
Descripcion: Den berömda Tony Stark har en skada i bröstet under en kidnappning i som sin kidnappare försöka tvinga honom att bygga ett massförstörelsevapen. Han skapar i stället en stark rustning för att rädda sitt eget liv och undgå fångenskap. Använder sedan rustning för att skydda världen som Iron Man, i detta spel du har för att kunna hitta alla bokstäver i alfabetet som är dolda i bilden av Iron Man berömde hjälten i vår tid få det på kortast möjliga tid, akta dig för fiender.
Dazed Pacman spel där du kommer att behöva äta alla bollar som visas, utforska labyrinten och gå efter större bollar för att kunna äta din mer onda fiender, visar sig vara mycket skickliga och uppmärksammar vinna spelet, jag hoppas du har lycka till, måste du bläddra genom att trycka på pilarna på markör, UPPILnedan, vänster och höger, tryck på bokstaven P att stoppa spelet och bokstaven Q ta bort det, du har kul vård passerar många skärmar och varje gång kommer att vara lite mer komplicerat.
Försök att döda alla mikrober och inte gå ut skytte, krig original spel där du måste bevisa din skicklighet och förmåga, vara mycket försiktiga så att andra inte kommer att komma undan med det, lycka till!
Vi har en fängslande spel om du som djur i detta tillfälle går från fåglar och särskilt av höns, vi befinner oss i en chicken coop och spelet höns lay ägg utan din du måste kunna med varukorgen att samla dem alla, men ingen vård som du kan falla till marken eller rast, sedan bort du liv när du kommer till de tjugo fångats iras Summeringstyp bor och samla poäng, hur som helst i händelse av att du förlorar alla liv och alla ägg från faller du, da kan bara spela alla gånger som du vill säkerställa att du får vara en mästare eller mästare plocka upp ägg, ser du det spelet mer underhållande.
Resa genom Lost World att upptäcka en ny anledning för att samla valuta! Musen = flytta, sikta och skjuta. Skjut gå valutor till andra valutor för att skapa rader med 3 eller fler av samma färg för att eliminera dem. Tar bort det antal mynt som visas för att slutföra en nivå. Om mynten kommer att linje botten av skärmen, slutar spelet.
Njut av detta fightingspel Mortal Kombat stil slåss med nya karaktärer beväpnade med stort mod och skicklighet i sparkar och slag. Ha kul ta våldsamma slag och sparkar fienden att skjuta i luften för att inte bråka med dig igen. Njut fightingspel och slåss med alla de vapen du har till förfogande, få full fart hela mer våldsamma och blodiga slag du kan ge.
Nya fightingspel stil rullning. Endast den starkaste kan delta i detta spel, men dina år av träning har du pekade på din rätt fysisk förberedelse för detta spel och värre! Din flickvän har blivit kidnappad av fiender och du kommer att sluta denna fiende. Bli inte beröras av någon av fiender och slåss för att ta segern och rädda din älskade från klorna på onda rivaler.
Rörmokaren har alltid haft nostalgi för den berömda Mario, som vi nu har Mini Mario Bros att försöka samla alla mynt som sprids av plattformar för att passera till nästa nivå för att kunna hoppa med mellanslagstangenten om du vill flytta markörer också måste försöka lägga till den högsta möjliga poängen så att de ger du liv och därmed har större möjlighet att hinna skärmar i detta fina Spel Mariohoppar utan att stoppa men vård väl beräknade hoppar redan som kunde falla till tomrum och perderias ett liv, vara mycket försiktiga.
Ben 10 gick från att vara ett normalt barn på 10 år, uttråkad skolan och tråkigt liv att leva konstant äventyr för att hitta Omnitrix, stora armband poderes.Usa en vit skjorta med en svart rand i mitten och framför skjortan hävdar att detta är hans lyckliga skjorta (aldrig ta av), är hans favorit fras när kommer att kämpa "Dags att bli en hjälte!" Våga följa med honom på detta nya äventyr för att förstöra fiender och rädda sin kusin Gwen.
Sov sött, när du plötsligt vaknade en kråka mycket farlig, är fast besluten att gå efter dig, så, skynda datum och få ditt mål med det här spelet så unik och full av överraskningar att spela med familj och vänner, lycka till på det här uppdraget!
Precis som i filmen Knight Bus måste du samla magiker som är strandsatta på olika platser. Men den här gången har du möjlighet att hitta onmibus spel, roliga och full av överraskningar där huvudpersonen är vår favorit trollkarlen Harry Potter.
s