Ironman Spel
Descripcion: Den berömda Tony Stark har en skada i bröstet under en kidnappning i som sin kidnappare försöka tvinga honom att bygga ett massförstörelsevapen. Han skapar i stället en stark rustning för att rädda sitt eget liv och undgå fångenskap. Använder sedan rustning för att skydda världen som Iron Man, i detta spel du har för att kunna hitta alla bokstäver i alfabetet som är dolda i bilden av Iron Man berömde hjälten i vår tid få det på kortast möjliga tid, akta dig för fiender.
Vi älskar världar Sonic och så idag har vi ge dig detta fantastiska Sonic äventyr genom en värld full av faror och hinder. Lyckligtvis räknar med er hjälp att övervinna alla de utmaningar vi kommer att möta. Njut av denna nya spelet tystare än du är van vid våra hjältar och testa din skicklighet med konst och teckning. Vi ger dig ett brett palett av färger som du kan välja i otaliga olika färger för att måla bilden av de modigaste igelkott, Sonic. Välj den färg som du vill måla annan del av vår spetsade hjälte och ha kul med online-spel och Sonic färg.
Spel är varmluft och vi föreslår att du för att visa hur bra de vet hur att driva denna plan i luften. Men inte bara rida det bästa jag vet, men du måste undvika alla hinder som du hittar i din väg så att du inte kommer att ta slut på luft. Ha kul med denna online-plan spel flyga och inte rädd med fiender som du hittar på himlen att de vill göra dig falla.
Spider-Man är tillbaka involverat ett nytt uppdrag för att skydda Gotham City från fara från fiender. Ett antal medborgare har kidnappats av fiender och är inneslutna på andra sidan av staden. Det blir tufft för Spiderman eftersom du måste komma till den andra sidan går från stråle till stråle. Hjälp honom att övervinna dessa hinder och få fram säkert till andra sidan. Använd musen för att spela detta spel online Spiderman och hjälpa honom avsluta detta uppdrag segrande.
Nya spel med dinosaurier, gillar dig så mycket. Du är mamma till en pterodactyl och en stark vind har orsakat dina ägg falla dinosaurie. Nu måste du hitta dem och hämta dem flyga. Skynda innan något dåligt händer dem. Du kan flyga med piltangenterna på tangentbordet. Du måste hitta alla äggen och ta dem till boet innan tiden tar slut. När du tar ett ägg, kan du skydda den genom att trycka på mellanslagstangenten, men varje gång du gör det kommer att kosta dig ett liv. Bevisa att du är en bra mamma dinosaurie och du kan få tillbaka dina framtida barn att vara säker i ditt bo.
Nytt spel där du kommer att möta ett antal fiender på varje nivå. Du kommer undan med var och en av dem i varje nivå. För att göra detta tryck på A för att attackera, S till blodiga attacken och C för att byta tecken. Förstör alla chefer på varje nivå och bli den bästa gangstern genom tiderna.
Nya uppdrag väntar på dig i det här spelet av zombies. Njut ett spel där du måste försvara tornen zombies från fiendens attacker. Du har flera uppdrag att utföra och du kan sätta dina krypskyttar och tävlingsskyttar på rätt ställen så att fiender inte invadera. Du har också bazooka och lasrar som vapen för att försvara sig själv. Gör inte amedrantes och attacker fiender och odöda fiender.
Spela med denna karaktär Bakugan och gör förtrollad, måste den här gången Dan slåss med all sin styrka för att rädda universum så använd Infinity Dragonoid. Vill ha hjälp i detta stora äventyr?
Zombies 2 spel som blandar baseball och odöda bland andra kategorier! Våga ta ner dessa zombies och döda varje, gratis onlinespel full av överraskningar och äventyr idealiska för hela familjen och för alla åldrar, har ingen rädsla med detta spel och träffa spela zombies asap!
Ben 10 gick från att vara ett normalt barn på 10 år, uttråkad skolan och tråkigt liv att leva konstant äventyr för att hitta Omnitrix, stora armband poderes.Usa en vit skjorta med en svart rand i mitten och framför skjortan hävdar att detta är hans lyckliga skjorta (aldrig ta av), är hans favorit fras när kommer att kämpa "Dags att bli en hjälte!" Våga följa med honom på detta nya äventyr för att förstöra fiender och rädda sin kusin Gwen.
Dålig bugs mikrober har flera olika storlekar och former. Om ett virus hade storleken på en tennisboll, en bakterie skulle vara storleken på halv-court tennis och en eukaryota celler skulle vara som en hel fotbollsarena, väl överväga ett förtydligande att det är ett virus, nu i det här spelet har vi ett fruktansvärt krig mot mikrober, du måste kunna på kortast möjliga tiddöda alla eventuella virus med de vapen som du har i detta Roliga spel, kommer du att få hela skärmen, du inte dude, men slutar med dem så snart som möjligt.
s