Ironman Spel
Descripcion: Den berömda Tony Stark har en skada i bröstet under en kidnappning i som sin kidnappare försöka tvinga honom att bygga ett massförstörelsevapen. Han skapar i stället en stark rustning för att rädda sitt eget liv och undgå fångenskap. Använder sedan rustning för att skydda världen som Iron Man, i detta spel du har för att kunna hitta alla bokstäver i alfabetet som är dolda i bilden av Iron Man berömde hjälten i vår tid få det på kortast möjliga tid, akta dig för fiender.
Dazed Pacman spel där du kommer att behöva äta alla bollar som visas, utforska labyrinten och gå efter större bollar för att kunna äta din mer onda fiender, visar sig vara mycket skickliga och uppmärksammar vinna spelet, jag hoppas du har lycka till, måste du bläddra genom att trycka på pilarna på markör, UPPILnedan, vänster och höger, tryck på bokstaven P att stoppa spelet och bokstaven Q ta bort det, du har kul vård passerar många skärmar och varje gång kommer att vara lite mer komplicerat.
Du gillar magiska spel och Lego och Harry Potter, du gissade rätt fullt ut, nu kan du spela med vad du gillar bäst utan att glömma att gå labyrinten och samla alla saker som behövs för att nå ditt mål i detta spel full av överraskningar, lycka till i detta uppdrag!
Våra fåglar rabiat avkastning med ett nytt äventyr som du förmodligen redan har spelat på din smartphone. De arga fåglarna är på väg att bli alltid i krig och är idag en av dessa. Målet bör vara att sätta ett tak för det här spelet eftersom du måste försöka träffa med Angry Birds glasstrutar i varje skärm. Få en bra poäng tack vare ditt mål.
Träna Samurai och förbereda den för krig. Öka din hoppa och snabbhet för att få invenciblilidad så nödvändiga i dessa stora krig spel och strategi, gör förtrollade med denna serie av krig spel där du blir en modig soldat och viktiga, gratis onlinespel för hela familjen !
Spännande bilspel spel perfekt för de mer äventyrliga. Delta i en 5K banor. Skapa din bil och starta loppet. Under turen kommer du att synas olika objekt som du kan använda för att spara tid. Bil Spel full av överraskningar och de är gratis!
Spider-Man är tillbaka involverat ett nytt uppdrag för att skydda Gotham City från fara från fiender. Ett antal medborgare har kidnappats av fiender och är inneslutna på andra sidan av staden. Det blir tufft för Spiderman eftersom du måste komma till den andra sidan går från stråle till stråle. Hjälp honom att övervinna dessa hinder och få fram säkert till andra sidan. Använd musen för att spela detta spel online Spiderman och hjälpa honom avsluta detta uppdrag segrande.
Ett stort krig har börjat i ditt land, men inte förvånad att du var redo. Din armé är den bäst utrustade genom tiderna eftersom du har behandlat träna dem mycket svårt att vara bäst. Den här gången vet du vad du måste göra, styra dina trupper och döda fienden kommer alls. Du vill ta bort alla dina tillhörigheter, mark, döda er, men inte så lätt som du tror att du är bäst och det här spelet kommer att bli tydligare.
Resa genom Lost World att upptäcka en ny anledning för att samla valuta! Musen = flytta, sikta och skjuta. Skjut gå valutor till andra valutor för att skapa rader med 3 eller fler av samma färg för att eliminera dem. Tar bort det antal mynt som visas för att slutföra en nivå. Om mynten kommer att linje botten av skärmen, slutar spelet.
Om du vill ha starka känslor har spel på denna sidan ideal att göra det, i det här spelet som du måste kunna på kortast möjliga tid att få bort alla de ogudaktiga som vill passera den under bågar du du måste vara försiktig eftersom fiender tar det de kan för att göra det möjligt för atravesalo, hur många fler som du eliminera de flesta punkter som du ska ansamlas, också måste ta hänsyn till att du är emot klockan och måste avslutas före sluttiden är mycket kul tar tillfället i akt!
Snälla hjälp så fort som Batman i detta uppdrag mot Raj men det första du bör göra är att hitta en partner Lintera slagfält. Då måste du försöka samarbeta för att avsluta den onda plan Raj som har uppfunnit en maskin som värmer skrämmande värld för att avsluta allt liv på jorden. Raj vet inte vad det är att ta itu med Batman, Green Lantern och du kan sluta med sina planer. Visa henne att du inte bråka med din dator och slutar med honom.
s