Djur spelo
Descripcion: Spela med Batmans husdjur. Skjut uran förorenade stenar du ser i luften. Ha kul med denna stora superhjälte spel för alla åldrar, kan du spela så många gånger du vill eftersom det är Gratäng, till onlinespel spela med dina vänner!
Om du bara Ping Pong har du en stor av att spela med de söta figurer från Simpsons. Välj din favorit karaktär och säker på att vinna det stora priset, ett dussin munkar. Du kan spela med olika motståndare: Mr Burns, Frank Grimes och Marge Simpson. lycka
Ett spel av extraordinära ras lastbilar. Välj önskad lastbil och tävla om första platsen i Grand Tournament lastbilar. Visa din skicklighet bakom ratten på denna super lastbil och få nästa nivå, roligt spel fullt av överraskningar, vill leka?
Vi älskar de klassiska spel pool och den här gången kan du välja mellan poolen 8-ball biljard. Poolen också kallas amerikansk pool i motsats till carambole spel, alla poolspel bestående sätta bollarna, och därför bordet har fickor. Men 8-bollen spelas med bollar 1 till 15. Han vinner bollen entronerando 8 (svart) efter det med den grupp av bollar för varje spelare eller 1 till 7 eller 9 till 15. Det måste förebåda bollen som ska införas i varje skott och de kommer pocket. Välj typ av spel och se vilka färdigheter du har med taco!
Spännande skicklighetsspel där målet är att rensa brädet av plattor. För att göra detta måste du matcha identiska brickor. Marker är mycket roligt med teckningar av djur. Våga typiska japanska med detta gratis spel.
Roligt spel för de små i huset, måste du se upp mycket väl med chips och kommer att behöva upptäcka varje diagram för att hitta partner och att ta bort marker, perfekt spel för barnen i huset!
Några av de nya funktionerna igen Pacman och ghost Blinky, Inky, Pinky och Clyde helt förändrats, och du kommer också att se tre nya tecken som är VOV, Patra och Roger också kommer att innehålla mer än 45 minispel och gamla Namco klassiker kommer att återvända till spelet, som dig-dug, galaxian, galaga och pacman. Väl nu i det här spelet som du måste kunna färdas över hela panelen försöker inte fånga du ghosts och äta alla punkterna som möjligt, om du kan lämna skärmen ren du kommer att tillbringa på den andra nivån, det är mycket fängslande.
Vi presenterar ett nytt tärningsspel som heter Yatzy och består av tretton omgångar under vilken spelare väljer vilken poäng kombination är att användas i den omgången. När en kombination har använts i spelet kan inte användas igen. Tärningarna kan kastas upp 3 gånger i ett varv. Öva så ofta du vill behärska spelet till perfektion!
Du har ett rykte om att vara den bästa spela pool och alla typer av spel av skicklighet, men idag inte bara måste berätta men du måste bevisa det. Vi få 8-Ball Pool där du måste försöka få bollar före din motståndare för att få det bästa resultatet på kortast möjliga tid. Snabbt! Tveka inte och dra dig!
Kontrollera att ibland du velat visa för dig hur mycket förmåga du har att montera ett pussel eller passar bitar av berömda tetris spelet, denna gång har ett sensationellt spel Tetris, som dess funktion är alltid, försöker placera bitarna som de gå till skärmen, hur många fler rader får matchningen, mer poäng du ska ansamlas, everytime får du längst upp som talar om spelet får du höja och alltmer bitar ner mer snabbt, på antagandet att alla linjer utan att ta bort dem når toppen av skärmen, du förlorar och du ska vi börja igen, det är mycket underhållande!
Amazing en man mycket strongman i antikens historia ger oss roliga. Detta är ett mycket bra pedagogiska spel, där du har olika skärmar som du kommer behöva försöka hitta nummer dolda i dessa bilder av Hércules Disney tills antalet vet greve? Lär dig med denna Hercules.para som spelet kan börja spela måste du använda musen, Glöm inte att ha en tid att få, ändå du spendera det du stor, hittade alla numrera dem som du kan inom tid som berättar du spelet och om du förlorar du inte oroa dig, du startar igen, venga animera!.
s