Lastbils Spel Online
Descripcion: Vår passion för lastbilar för oss att fortsätta att publicera spel lastbilar och stora lastbilar för att få vad vi vill och smidighet för att fånga den här typen av online-spel. Dessutom, tack vare dessa spel har stor skicklighet och saker som är kända för att köra en riktig bil när vi kör. Välj dina rörelser, få 24 steg som utgör detta spel. Använd din förmåga att röra lastbilen och använda piltangenterna på tangentbordet.
För att spela använda musen och tar denna karaktär vid namn Max från huset till bilen, parkera dig att hitta rätt ställe. Varje bil har sin parkeringsplats för sin storlek och färg, är det mycket lätt att tro att du måste bevisa din skicklighet!
Njut parkering bilar så fort du kan, eftersom det är en konsert och det finns gott om människor som är sent och lämna bilen på något sätt. Du måste parkera dem så snabbt som möjligt för att inte kollapsa ingången till konserten och att alla kan få sina bilar parkerade på rätt sätt. Ju fler bilar du parkera bättre och tjäna mer pengar.
Idag ser en av de viktigaste bilspel värld. Du har tränat mycket hårt för detta ögonblick och vill visa världen att du är den bästa bilen racerförare där. Välj den bil som du gillar och besegra alla dina motståndare att avsluta den första av en spektakulär tävling. Lycka till!
Vår kärlek till bilar leder oss att sätta en helt ny bil spelmotor. Vi älskar farten och de nya utmaningar som att köra bilar som dessa, och begåvad ras av tekniska framsteg och mekaniker som bara behöver en bra pilot som oss. I dagens lopp föreslår vi en ny utmaning där du måste kunna övervinna loppet vid olika tidpunkter. Varje gång du har att accelerera för att övervinna under de första 140 sekunder, 138 sekunder i det andra loppet och 135 sekunder i det tredje loppet. Tror du att du kan?
Du har olika uppdrag att spela i det här spelet om du vill flytta upp i rang och lön. Dina chefer har befallt er jaga några kriminella med din van och varje gång du utföra uppdrag tjäna pengar kan gå för att fullända din bil och fortsätta med allt mer komplicerade uppdrag. Lämna inte någon sten kalla uppdrag eller annat du kommer att avskedas och slut utanför landet för att inte följa laget förväntningar svårt att former.
Du måste köra bil i de flesta företag är möjligt och framför allt måste få denna parkeringen på rätt plats, vara mycket noga med att inte kollidera med något föremål, har varje bil att gå på plats beroende på färg!
I motocross spel du måste bevisa dig själv och konsten har du rida en smuts cykel. Observera att det inte samma körning en väg cykel, en racing cykel eller en dirtbike. Men vi vet att du kan med det här spelet och mycket mer. Den här gången är det bästa är att du har ingen tidsbegränsning för att avsluta denna krets, men om du gör det på kortast möjliga tid kommer att vara en utmaning för dig själv. Njut kör i full fart och undvika alla hinder som du kan hitta din väg till inte ramlar av cykeln.
Idag kan vi ge dig en annan delen av detta spännande spel där du måste bevisa att du vet parkering är stor. Njut av en ny delbetalning på detta kapitel och göra så få manövrar för att placera bilen på rätt plats. Om du är lika smart som du säger att det inte kommer att kosta mycket att få det. Vi älskar att dela med oss dessa spel parkeringen där det viktiga är att göra bra och hur snabbt du gör det, men inte heller däck tre dagar!
Nya tävlingsbilen men denna gång med en rallybil. Njut av hastigheten och lyft varje krets pulver gör din bil sladd på att segra 2:e kurvor i varje ögonblick. Du får korsa mållinjen först att förkunna mästare och ni kallar er själva för framtida mästerskap och ändå göra bra pengar. Njut av hastigheten och accelererar när du kan. De medar kommer att ge dig extra poäng så utnyttja.
Vår passion för lastbilar för oss att fortsätta att publicera spel lastbilar och stora lastbilar för att få vad vi vill och smidighet för att fånga den här typen av online-spel. Dessutom, tack vare dessa spel har stor skicklighet och saker som är kända för att köra en riktig bil när vi kör. Välj dina rörelser, få 24 steg som utgör detta spel. Använd din förmåga att röra lastbilen och använda piltangenterna på tangentbordet.
s